2. festival dokumentarnog rock filma u Rijeci - DORF'09

Rijeka, 19.-22.2.

2. festival dokumentarnog rock filma u Rijeci - DORF'09

Program

2. Festival dokumentarnog rock filma u Rijeci održat će se od 19. veljače do 22. veljače u Art - kinu Croatia u organizaciji udruge Amandla u suradnji sa DORF '09 iz Vinkovaca.

Na ovogodišnjem festivalu prikazat će se 11 dokumentarnih filmova inozemne i domaće dokumentarne rock kinematografije. Filmovi obuhvaćaju različite poruke autora filmova koji se bave glazbenim pokretima, njihovim korijenima i razvoju, do filmova koji intimno progovaraju o radu i glazbi autora/grupa koji/e se obilježili pojedine glazbene pravce.

Uz projekcije filmova festival će pratiti i off program koji uključuje projekcije fotografija glazbenih događanja čiji su autori Jadranka Lacković i Antonio Bujan.
Ovogodišnji festival, po prvi put, u suradnji s Glazbenim centrom Rijeka omogućit će tijekom festivalskih dana Rijeci, publici i posjetiteljima druženje i diskusije uz živu glazbu, koju će izvoditi upravo oni - publika.  

Ulaz je besplatan, a projekcije počinju u 18h svaki od četiri festivalska dana više o kompletnom rasporedu projekcija i događanja te ostalim pojedinostima potražite na službenoj stranici Festivala.

web stranica festivala

No Screenings