STIFF 2019

Distribuiraj to!

radionica o distribuciji
cca 120 min.

Distribuiraj to!

Program

Dvodnevna radionica o distribuciji Distribuiraj to! pod vodstvom producentice i redateljice Morane Komljenović održat će se u subotu, 19. listopada u 15:00 sati te u nedjelju 20. s početkom u 14 sati.

Radionica je svojevrsna najava edukacijskog programa koji počinje ove jeseni u Rijeci a posvećen je distribuciji filmova i kreativnih projekata s fokusom na suvremene tendencije distribucije (festivalska, digitalna, kino i televizijska distribucija, ali i alternativni kanali distribucije) kao i mogućnosti koje nudi filmska industrija (financiranje, programi razvoja i usavršavanja projekta, filmski marketi i forumi, potencijalni partneri – od fondova, televizija do koproducenata; festivali, programski slotovi i određenja, VOD platforme – komercijalne, nezavisne, edukativne; agregatori i sl.).

 Voditeljica radionica Morana Komljenović  je dugi niz godina radila kao glavna producentica i direktorica Fade In produkcije iz Zagreba te kao voditeljica nabave, razvoja i producentica Taskovski Filma iz Londona. Potpisuje brojne uspješne dokumentarne filmove kao producentica ali i kao redateljica. Autorica je i četiri sezone TV serijala "Za Stolom». Od 2018. godine radi kao izvršna producentica Rab Film Festivala i vlasnica je obrta Little Red Dot (za razvoj, proizvodnju i distribuciju audiovizualnih djela te stručno savjetovanje).

featured

STIFF 2019

Međunarodni studentski filmski festival

STIFF (17. 10. – 20. 10. 2019.) je međunarodni festival posvećen studentskom filmu čija je → more

STIFF 2019

15.-20.10.2019.

15

How to Be a Good Wife

20:15 Ljetno Art-kino

How to Be a Good Wife

La bonne épouse, director: Martin Provost, Francuska, 2020.
feature film 105 min.